Banen

Geef je carrière een boost en maak van jouw passie je werk​

Jouw baan bij Fletcher Hotels​

Bij Fletcher Hotels zijn er volop mogelijkheden voor iedereen​

Bij Fletcher Hotels streven we ernaar om onvergetelijke ervaringen te creëren, niet alleen voor onze gasten, maar ook voor ons gewaardeerde personeel! Wij bieden een breed scala aan mogelijkheden op verschillende niveaus en in verschillende functies. We nodigen je uit om samen met ons te werken aan het bereiken van nieuwe hoogten en het leveren van uitstekende service aan onze gasten.

Met jouw baan bij Fletcher Hotels

Jouw unieke voordelen

  • Persoonlijke aandacht. Wij zien jou!
  • Ruimte om te leren en ontwikkelen.
  • Ruime doorgroeimogelijkheden: wij denken graag met je mee over jouw volgende stap bij Fletcher Hotels.
  • Jij gaat werken met ambitieuze en gezellige collega's.
  • Geweldige bonus(sen).
  • Korting op onder andere overnachtingen in de ruim 110 Fletcher hotels, op heerlijke diners, een dagje ontspannen bij BLUE Wellness en op alle producten uit de Fletcher Fanshop.

Wat wordt jouw nieuwe uitdaging?

Met ruim 110 hotels in Nederland én een hoofdkantoor in Nieuwegein bieden we een breed scala aan mogelijkheden die perfect passen bij jouw talenten en interesses.
Ik word gewaardeerd als medewerker en collega. Ik krijg de kans om mijzelf te verbeteren en zijn er mogelijkheden tot doorgroeien.
Ik word gewaardeerd als medewerker en collega. Ik krijg de kans om mijzelf te verbeteren en zijn er mogelijkheden tot doorgroeien. Merel - Front Office Supervisor

Alles kan bij Fletcher​

Ook voor jou als collega!​

Wanneer wij zeggen dat alles kan bij Fletcher, bedoelen wij ook dat echt alles kan bij Fletcher! Wij zijn meer dan alleen een hotelketen waar je kunt overnachten. Zo kun je bij Fletcher uitgebreid lunchen of dineren, een avondje feesten, relaxen in de wellness, een creatieve vergadersessie houden en zelfs trouwen met de liefde van jouw leven! Niets is te gek. Bij alles wat wij doen komt een diversiteit aan werkzaamheden en functies kijken. Als collega van Fletcher kun je dan ook vele kanten op en jouw passie volgen. Alles kan bij Fletcher, ook voor jou als collega!

Veelgestelde vragen

Check onze antwoorden

Mijn vraag staat er niet bij. Wat kan ik doen?
Er zijn verschillende manieren om contact met ons op te nemen. Als je vragen hebt over de vacatures kun je direct contact met ons opnemen via de contactgegevens vermeld onderaan de vacature. Bij overige vragen kun je ons natuurlijk ook mailen of bellen via de contactpagina.
Hoe kan ik op de hoogte blijven van nieuwe vacatures bij Fletcher Hotels?
Je kunt op de hoogte blijven van nieuwe vacatures bij Fletcher Hotels door regelmatig onze website te bezoeken en de vacatures te bekijken en door ons te volgen op social media, waar wij ook vaak nieuwe vacatures delen. Jouw droombaan in je mailbox? Je kunt je ook aanmelden voor het ontvangen van een Job alert via de e-mail.
Zijn flexibele werktijden mogelijk bij Fletcher Hotels?
Ja, afhankelijk van de functie en de aard van het werk, zijn er vaak mogelijkheden voor flexibele werktijden bij Fletcher Hotels. We streven ernaar om een goede balans tussen werk en privé mogelijk te maken voor onze medewerkers.
Krijg ik training en ondersteuning als ik bij Fletcher Hotels kom werken?
Ja, Fletcher Hotels biedt training en ondersteuning aan al onze nieuwe medewerkers. Zo hebben we hebben een inwerkprogramma voor een goede start. Deze maakt je wegwijs binnen Fletcher Hotels, je nieuwe functie en onze bedrijfscultuur. Daarnaast bieden we mogelijkheden voor verdere training en ontwikkeling gedurende je loopbaan bij Fletcher Hotels.
Hoe lang duurt het sollicitatieproces bij Fletcher Hotels?
De duur van het sollicitatieproces kan variëren, dit is afhankelijk van verschillende factoren zoals het aantal sollicitanten en de urgentie van de vacature. Over het algemeen streven we ernaar om sollicitanten binnen twee weken na de sluitingsdatum van de vacature op de hoogte te stellen van de voortgang.
Zijn er doorgroeimogelijkheden binnen Fletcher Hotels?
Ja, binnen Fletcher Hotels hechten we veel waarde aan de ontwikkeling en groei van onze medewerkers. We bieden verschillende mogelijkheden voor interne doorgroei en bijscholing. We stimuleren medewerkers om hun vaardigheden en carrière binnen Fletcher Hotels verder te ontwikkelen.
Wat zijn de arbeidsvoorwaarden bij Fletcher Hotels?
De arbeidsvoorwaarden kunnen variëren per functie en niveau. Over het algemeen mag je rekenen op een marktconform salaris, vakantiedagen, een pensioenregeling en diverse personeelsvoordelen. Gedetailleerde informatie over de arbeidsvoorwaarden wordt besproken tijdens het sollicitatiegesprek.
Wat zijn de vereisten om bij Fletcher Hotels te werken?
De vereisten kunnen variëren per functie. Voor sommige functies verwachten we dat sollicitanten een relevante opleiding en/of ervaring hebben in het vakgebied waarin ze willen werken. De specifieke vereisten worden vermeld in de vacaturetekst, lees deze altijd even goed door.
Welke soorten banen zijn er beschikbaar bij Fletcher Hotels?
Fletcher Hotels biedt een breed scala aan banen, zowel in de ruim 110 hotels als op het hoofdkantoor in Nieuwegein. We hebben mogelijkheden op verschillende niveaus, van instapfuncties tot leidinggevende posities. Alle openstaande vacatures voor banen bij Fletcher zijn te vinden op deze website.
Hoe kan ik solliciteren voor een baan bij Fletcher Hotels?
Je kunt solliciteren voor een baan bij Fletcher Hotels door het online sollicitatieformulier in te vullen op deze website onder een baan vacature of onder ‘open sollicitatie’. Vergeet niet om een up to date CV (curriculum vitae) en een motivatie toe te voegen.

Wat wordt jouw nieuwe uitdaging?

Algemeen
Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent om ons team te versterken.
Heb je nog vragen of opmerkingen, aarzel dan niet om ons een e-mail te sturen.
Wij beantwoorden zo snel mogelijk jouw bericht.