bijbanen

Lekker bijverdienen en je vaardigheden ontwikkelen met jouw bijbaan

Jouw bijbaan bij Fletcher Hotels

Wat vind jij leuk om te doen?

Kies jij voor een bijbaan in de bediening, zorg jij ervoor dat de hotelkamers spic en span zijn of schitter jij liever in de keuken? Er zijn volop mogelijkheden! Of jij nu net 16 jaar geworden bent, student bent, wat extra uren wilt maken naast jouw andere baan of gepensioneerd bent, een bijbaan bij Fletcher Hotels is voor iedereen.

Lekker bijverdienen in een Fletcher hotel

Jouw unieke voordelen

  • Persoonlijke aandacht. Wij zien jou!​
  • Ruimte om te leren en ontwikkelen.​
  • Ruime doorgroeimogelijkheden: wij denken graag met je mee over jouw volgende stap bij Fletcher Hotels.​
  • Jij gaat werken met ambitieuze en gezellige collega's.​
  • Geweldige bonus(sen).​
  • Korting op onder andere overnachtingen in de ruim 110 Fletcher hotels, op heerlijke diners, een dagje ontspannen bij BLUE Wellness en op alle producten uit de Fletcher Fanshop.

Wat wordt jouw nieuwe uitdaging?

Met ruim 110 hotels in Nederland én een hoofdkantoor in Nieuwegein bieden we een breed scala aan mogelijkheden die perfect passen bij jouw talenten en interesses.

Jouw bijbaan in een hotel

Een bijbaan bij Fletcher Hotels staat gelijk aan een uitdagende, diverse job die goed verdient! Met leuke collega's en onder goede begeleiding krijg je steeds meer ervaring.
Ik word gewaardeerd als medewerker en collega. Ik krijg de kans om mijzelf te verbeteren en zijn er mogelijkheden tot doorgroeien.
Ik word gewaardeerd als medewerker en collega. Ik krijg de kans om mijzelf te verbeteren en zijn er mogelijkheden tot doorgroeien. Merel - Front Office Supervisor

Alles kan bij Fletcher​

Ook voor jou als collega!​

Wanneer wij zeggen dat alles kan bij Fletcher, bedoelen wij ook dat echt alles kan bij Fletcher! Wij zijn meer dan alleen een hotelketen waar je kunt overnachten. Zo kun je bij Fletcher uitgebreid lunchen of dineren, een avondje feesten, relaxen in de wellness, een creatieve vergadersessie houden en zelfs trouwen met de liefde van jouw leven! Niets is te gek. Bij alles wat wij doen komt een diversiteit aan werkzaamheden en functies kijken. Als collega van Fletcher kun je dan ook vele kanten op en jouw passie volgen. Alles kan bij Fletcher, ook voor jou als collega!

Veelgestelde vragen

Check onze antwoorden

Mijn vraag staat er niet bij. Wat kan ik doen?
Er zijn verschillende manieren om contact met ons op te nemen. Als je vragen hebt over de vacatures kun je direct contact met ons opnemen via de contactgegevens vermeld onderaan de vacature. Bij overige vragen kun je ons natuurlijk ook mailen of bellen via de contactpagina.
Word ik als bijbaanmedewerker betaald volgens een cao?
Fletcher Hotels hanteert de horeca-cao voor de salaris- en arbeidsvoorwaarden van bijbaanmedewerkers. Het exacte salaris en de voorwaarden die voor jou van toepassing zijn kunnen variëren afhankelijk van je leeftijd, ervaring en de functie.
Kan ik van een bijbaan doorgroeien naar een vaste baan bij Fletcher Hotels?
Ja, Fletcher Hotels moedigt dit aan en biedt interne doorgroeimogelijkheden. Als je als bijbaanmedewerker laat zien dat je gemotiveerd en bekwaam bent kun je in aanmerking komen voor verdere groei en ontwikkeling binnen Fletcher Hotels.
Biedt Fletcher Hotels training voor medewerkers met een bijbaan?
Ja, Fletcher Hotels biedt training en begeleiding aan voor medewerker met een bijbaan. Je start met een inwerkprogramma waarbij je kennismaakt met Fletcher Hotels en de benodigde vaardigheden en kennis leert om je functie goed uit te kunnen voeren.
Hoeveel uur per week kan ik werken als ik een bijbaan heb bij Fletcher Hotels?
Het aantal uur per week kan variëren, afhankelijk van de beschikbaarheid en de behoeften van het hotel.
Wat zijn de werktijden bij een bijbaan bij Fletcher Hotels?
De werktijden kunnen variëren afhankelijk van de specifieke bijbaan en het hotel. In de horeca zijn er vaak avond- en weekenddiensten, omdat dit drukkere periodes zijn. Ook tijdens de feestdagen gaat het werk door. We proberen echter zoveel mogelijk rekening te houden met de beschikbaarheid en wensen van onze medewerkers.
Wat zijn de vereisten om in aanmerking te komen voor een bijbaan bij Fletcher Hotels?
De vereisten kunnen variëren per functie. Over het algemeen verwachten we dat sollicitanten een minimumleeftijd hebben van 15 jaar en affiniteit hebben met de horeca. Ervaring is vaak een pluspunt, maar niet altijd vereist. De specifieke vereisten worden vermeld in de vacaturetekst, lees deze altijd even goed door.
Wat voor soort bijbanen biedt Fletcher Hotels aan?
Fletcher Hotels biedt diverse bijbanen aan, voornamelijk in de ruim 110 hotels. Echter zijn er ook enkele bijbanen beschikbaar op het hoofdkantoor in Nieuwegein. Je kunt alle openstaande vacatures voor bijbaan bij Fletcher vinden op deze website.
Hoe oud moet ik zijn om te kunnen werken bij Fletcher Hotels?
Bij Fletcher Hotels is het al mogelijk om te werken vanaf 16 jaar, rekening houdend met aangepaste werktijden en type werkzaamheden.
Hoe kan ik solliciteren voor een bijbaan bij Fletcher Hotels?
Je kunt solliciteren voor een bijbaan bij Fletcher Hotels door het online sollicitatieformulier in te vullen op deze website, onder een bijbaan vacature of onder ‘open sollicitatie’. Het is niet voor alle bijbanen vereist om een up to date CV (curriculum vitae) en een motivatie toe te voegen, echter helpt dit ons altijd om een beter beeld van jou als persoon te krijgen.

Wat wordt jouw nieuwe uitdaging?

Algemeen
Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent om ons team te versterken.
Heb je nog vragen of opmerkingen, aarzel dan niet om ons een e-mail te sturen.
Wij beantwoorden zo snel mogelijk jouw bericht.