Voordeel

Jouw voordelen op een rij

 

Als medewerker van Fletcher heb je te maken met de mooiste voordelen. Dit begint natuurlijk met de collega's waar je mee samenwerkt. Maar buiten dat, heb je ook een tas vol met korting, namelijk: de strippenkaart. Als medewerker ontvang je jaarlijks een nieuwe strippenkaart waarmee jij geniet van de mooiste kortingen. En niet alleen jij. Je kan losse kaartjes gewoon uitdelen aan jouw vrienden en familie. Zo kan iedereen genieten van de leukste uitjes of producten met een extra lekkere korting. In de voordelenfolder staat per kortingkaart stap-voor-stap uitgelegd wat je moet doen om er gebruik van te maken!

Overnachten met korting

Werken bij Fletcher betekent ook voordelig overnachten bij Fletcher. Mee eens? Geniet lekker van een voordelige overnachting, inclusief uitgebreid ontbijtbuffet voor twee personen!

Wellness met korting

Hard werken. Daar houden wij van. Maar zeg nou eerlijk: even tijd voor jezelf, dat is toch ook belangrijk? Maak kennis met BLUE Wellness by Fletcher.

Topburgers met korting

Wie wordt er nou niet blij van een malse burger met alles erop en eraan… Begin je al trek te krijgen? Bij restaurant Bar Bistro DuCo kun jij nu genieten van die heerlijke (vega) burger.

Sterrenlunch met korting

De Kromme Dissel in Heelsum: een wel heel bijzonder restaurant. Al 50 jaar op rij is dit restaurant in het bezit van een Michelinster. Genieten op topniveau. 

Evenementen met korting

Met je vrienden dansen op foute muziek bij Qmusic the Party of luisteren naar de beste tributes van verschillende bands. Ga lekker los bij de vele Fletcher evenementen.

Shoppen met korting

Natuurlijk is daar ook nog de Fletcher Fanshop. Haal alle Fletcher producten in huis en geniet volop zoals onze gasten. De keuze is reuze: van leuke wijnen tot aan cadeaukaarten.

Externe voordelen

 

Naast alle voordelen die jij binnen onze organisatie kan gebruiken, hebben we ook nog externe voordelen. Dit zijn voordelen die onze partners speciaal voor jou als medewerker van Fletcher beschikbaar stellen. Extra genieten dus! In de voordelenfolder zijn de kortingscodes te vinden!

Fietsen met korting

De nieuwste (elektrische) fietsen kopen met belastingvoordeel? Geen probleem. Via FiscFree heb jij keuze uit de nieuwste en mooiste fietsen, waarvoor jij natuurlijk niet de volle prijs betaald.

Schoenen met korting

En ook bij Van Dalen kan jij schoenen shoppen met korting. Profiteer van 20% op de gehele collectie. Zowel voor dames als voor heren: er is van alles wat.

Varen met korting

Wat is er nou lekkerder dan varen in de zon met je vrienden? Inderdaad! Varen in de zon met je vrienden, maar dan met 50% korting. Gelukkig is er Sloepdelen, waarmee dit gewoon kan!

Producten met korting

Via de personeelsvoordeelwinkel krijg jij tot wel 70% korting op alle soorten producten. Van tech products tot aan beddengoed: personeelsvoordeelwinkel heeft het allemaal!

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.