Djobi Walstra, Medewerker Bediening

Djobi is Medewerker Bediening. Ze had een vaste baan, maar miste het werken in de horeca enorm.

Ik werk vooral in de bediening, maar doe voor de afwisseling soms ook avonddiensten. Ik had al jarenlang gewerkt in de horeca en dat bleef na mijn vertrek kriebelen. Als ik op het terras zat zei ik altijd: dat wil ik ook wel! Maar ja, met een kind en een vriend is de horeca niet altijd even makkelijk.

Toch is Djobi weer voor de horeca gegaan. Met een ochtenddienst start ze om 06:30, in het weekend om 07:00.

We beginnen met het klaarmaken van het buffet en daarna ontvangen we de gasten in het restaurant. Er wordt een planning gemaakt van wie wat doet. De één houdt het buffet bij, de ander ruimt de tafels af en weer iemand anders start de bar op. Eigenlijk doen we gewoon alles samen, maar voor de indeling en duidelijkheid heeft iedereen een eigen plek. Om 10 uur is het ontbijt afgelopen. Daarna begint het bij de bar wat drukker te worden en switchen we naar het terras.

Het leukste aan het werken bij Fletcher vindt Djobi de mogelijkheden die er zijn in het bedienen van de gasten.

Het bezig zijn met de gasten en ervoor zorgen dat ze een fijn en plezierig verblijf hebben, vind ik het leukste aan mijn werk.

Djobi Walstra, Medewerker Bediening

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.