Bart van Haaren, Front Office

Bart is werkzaam als Front Office Supervisor bij Fletcher Kloosterhotel Willibrordhaeghe. Na het afronden van een toeristische opleiding wist Bart het meteen: hij wilde in een hotel werken.

“Fletcher Hotels heeft mij de kans gegeven om hier mijn carrière te starten en mij te kunnen ontwikkelen. Ik ben daarom super blij dat ik hier kan werken.” Het leukst aan het werken bij Fletcher vindt Bart dat geen dag hetzelfde is. Elke dag is weer afwisselend en leerzaam. Natuurlijk komen er elke dag ook dezelfde onderwerpen terug. De receptie is een plek waar ik me goed voel en het contact met de gasten is over het algemeen heel interessant.”

Wij vroegen ons af hoe een gemiddelde werkdag van Bart eruit ziet. Hij geeft aan dat dat erg afhangt van welke dienst hij heeft.

“Een ochtenddienst is heel anders dan een avonddienst bij de receptie. Laat ik het zo zeggen: bij een ochtenddienst ben je veel aan het voorbereiden zodat de dag goed verloopt in het hotel op het gebied van Housekeeping en reserveringen voor de kamers en restaurants. Tijdens een avonddienst ben je veel meer bezig met inchecken, mails controleren en alles op orde brengen voor de volgende dag.”

Bart van Haaren, Front Office

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.