ONZE GASTEN KIJKEN NAAR JE UIT

Over Fletcher

Onze geschiedenis gaat 25 jaar terug in de tijd. Toen opende wij onze deuren van ons eerste hotel, op Texel. Nu, in 2022, beschikken wij over ruim 110 unieke hotels en kunnen wij ons vol trost de grootste hotelketen van Nederland noemen. Onze hotels zijn te vinden op de mooiste plekjes van Nederland en bieden onze gasten alle mogelijkheden om onbezorgd te genieten. Dankzij ons brede aanbod kan iedere gast terecht bij Fletcher. Van gasten die een weekendje willen ontsprannen tot aan gasten die graag een midweek rondreizen van hotel naar hotel, en van zakelijke gasten die vol inspiratie willen vergaderen tot aan gasten die willen ontspannen in de wellness.

Hoe is het om te werken bij Fletcher Hotels?

Bij Fletcher Hotels heb je een uitdagende baan. Heb je het al gehoord van de medewerker bediening die in een aantal jaar hotelmanager is geworden? Dat kan, bij Fletcher! Hier kan jij met ons mee- en doorgroeien. De ontwikkelingsmogelijkheden bij onze organisatie zijn voor ons onderdeel van de erkenning en waardering van wat jij voor ons doet. 

Ben je benieuwd naar de ervaringen van onze medewerkers? Laat je dan inspireren door de verhalen die zij vertellen in onze blogs.

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.