cover-image

Fletcher's Open Hotel
Kom binnen & beleef op 6 juni 2023!

Deze dag organiseren wij in:
đź“Ś Fletcher Wellness-Hotel Leiden, direct gelegen naast station Leiden Centraal
đź•’ Dinsdag 6 juni tussen 18:45 en 21:00
  


Kom binnen & beleef!

Benieuwd hoe het is om bij de grootste hotelketen van Nederland te werken? Dit is jouw kans! Bezoek alleen, met vrienden of familie onze Fletcher’s Open Hotel avond op dinsdag 6 juni. Iedereen is welkom!

Tijdens deze avond krijg jij een kijkje achter de schermen van Fletcher Hotels, ontdek je welke functies er binnen onze hotels mogelijk zijn en kom jij erachter welk dienstverband het beste bij jou past. Daarnaast kan je in gesprek gaan en vragen stellen aan jouw toekomstige collega’s! Ben jij laaiend enthousiast geworden, dan is er zelfs de mogelijkheid om direct te solliciteren… en dat alles onder het genot van een lekkere borrel! Je kunt de hele avond vrijblijvend aansluiten.

âś“ Ontdek hoe het is om bij ons te werken
âś“ Krijg een rondleiding door het hotel
✓ Ga in gesprek met jouw toekomstige collega’s
âś“ Geniet van een borrel en ontvang een leuke goodiebag
âś“ Mogelijkheid tot spontaan solliciteren


Dus, kom jij langs voor een inspirerende, gezellige en informatieve avond?

Gezellig! Het is niet verplicht om je aan te melden voor deze avond. Wil jij ons toch alvast laten weten dat jij komt? Dat kan! Vul dan dit formulier in. Dan zetten we jouw goodiebag alvast klaar!

Locatie: 
Fletcher Wellness-Hotel Leiden
Bargelaan 180 | 2333 CW Leiden | adres & route»
info@wellnesshotelleiden.nl

Het hotel is direct naast Leiden Centraal gelegen. Bij binnenkomst van het pand kun jij met de lift naar de 5de verdieping. Kom je met de auto? Je kan kosteloos parkeren in de garage onder het hotel. Wij zorgen dat er een uitrijkaart voor je klaar ligt. 

 

Zien wij jou op 6 juni?


Ik ben erbij!

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.