Werken in ons gloednieuwe hotel in Marknesse?
Alles kan bij Fletcher, ook voor jou als collega!

Fletcher's Sollicitaxi

3
Dagen
3
Locaties
75
  Nieuwe collega's

In maart 2023 openen wij de deuren van ons nieuwe hotel in Marknesse
Fletcher Hotel-Restaurant Marknesse is een splinternieuw hotel waar gasten kunnen genieten van onze jarenlange ervaring in gastvrijheid. Bij een nieuw hotel horen nieuwe collega’s. Daarom zoeken wij jou! Zie je het al voor je? Werken in het restaurant om bijna 300 gasten in de watten te leggen, of in de housekeeping met 112 prachtige nieuwe hotelkamers? Kortom, samen met het nieuwe team bijdragen aan mooie herinneringen voor alle gasten.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan snel de vacatures, of reserveer je plek.

Fletcher's Sollicitaxi
Waar jouw kracht of functie voorkeur ook ligt: bij Fletcher Hotel-Restaurant Marknesse kun jij altijd terecht. Om te solliciteren maken wij het jou heel gemakkelijk, want wij komen naar jou toe. In de Fletcher’s Sollicitaxi kun je in alle rust komen solliciteren. Je maakt kennis met Fletcher Hotels en we laten je natuurlijk impressies zien van het nieuwe hotel (verwachte opening medio maart 2023) waarin jij komt te werken. Maar we zijn ook heel erg benieuwd naar wie jij bent.

De Fletcher’s Sollicitaxi vind je op meerdere plekken in of nabij Marknesse op verschillende data. Waar je ons exact kunt vinden en hoe laat lees je hieronder. Je kunt altijd vrijblijvend langskomen en instappen om te solliciteren, maar wil je verzekerd zijn van een afspraak? Dan kun je er ook voor kiezen om je aan te melden. Maar dat is dus niet verplicht. Wie weet stap jij onze Fletcher’s Sollicitaxi uit met een contract in je zak. Kom jij langs? Want alles kan bij Fletcher, ook voor jou als collega!


Waar kun jij solliciteren?
Fletcher’s Sollicitaxi staat op 19, 20 en 21 januari 2023 bij jou in de buurt.
Onze Fletcher Sollicitaxi is erg populair. Ondanks dat er al veel ritten zijn volgeboekt, kun je natuurlijk altijd spontaan langskomen op een door jouw gewenst moment. Wij ontmoeten je graag!

Emmeloord | 
Donderdag 19 januari 

  • Instaptijd tussen: 10:00 – 14:00 uur Volgeboekt
  • Locatie: Marktlocatie Emmeloord - Kettingplein Emmeloord

Zwartsluis | Vrijdag 20 januari 

  • Instaptijd tussen: 13:00 – 17:00 uur
  • Locatie: Marktlocatie Zwartsluis - Stationsweg

Marknesse | Zaterdag 21 januari 

  • Instaptijd tussen: 13:00 – 17:00 uur Volgeboekt
  • Locatie: Hotellocatie – Voorsterweg 28 Marknesse 

 
*De Fletcher’s Sollicitaxi zal niet gaan rijden maar blijft op de locatie staan.  

Stap jij in?
Dit is het moment! Kom langs, solliciteer en ga vanaf maart 2023 aan de slag in dit prachtige, nieuwe hotel. 

Ik wil een plekje reserveren!

 

 

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.