Flexwerken in een van onze Fletcher hotels!
Alles kan bij Fletcher, ook voor jou als collega!

Wil jij flexwerken bij Fletcher in onze hotels? Bekijk dan onze vacatures en ontdek onze flexpool.

Wist je dat je kunt flexwerken in onze Fletcher hotels?
Als flexwerker kun jij werken waar én wanneer het jou uitkomt via onze flexpool. Jij maakt zelf de keuze in welke van de ruim 110 hotels jij aan de slag wilt. Via een handige app kun jij jezelf inroosteren en diensten accepteren die passen bij jouw wensen. Binnen 30 seconden sta je al ingepland. Dat betekent dus dat je niet altijd vanuit één Fletcher hotel hoeft te werken, maar werkzaam kunt zijn bij meerdere Fletcher hotels. Als flexwerker bij Fletcher ben je dus eigen baas. Deze manier van werken is super flexibel, waardoor je het goed kunt combineren met bijvoorbeeld jouw studie of thuissituatie. Alles kan bij Fletcher, ook voor jou als collega.

Start jij in onze flexpool dan heb jij extra veel voordelen. Natuurlijk heb je al te maken met alle voordelen die je hebt als medewerker van Fletcher. Maar naast dat jij ook nog je eigen baas én extra flexibel bent, profiteer je van meerdere voordelen.

Wat dacht je van:

  • 10% extra verdienen op jouw uurloon
  • Reistijd = werktijd: alles boven één uur reistijd wordt als salaris betaald
  • Reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer
  • Kies de functie die jij leuk vindt.
  • Geen vervoer? Profiteer van gratis de busdiensten van de Fletcher Express
  • Je breidt je netwerk uit. Je kunt namelijk in meerdere hotels werken
  • Overnachten in overleg is mogelijk

 

Wil jij flexwerken in een hotel? Bekijk dan onze vacatures en ontdek wat bij jou past.


Bekijk de vacatures


Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.