cover-image

Dit wil je niet missen!
Kom naar de evenementen van Fletcher

 

Weet je al wat je wilt? Perfect! Nog geen idee? Geen probleem...bij ons kun je alle kanten op! Tijdens onze evenementen bieden we jou de kans om kennis te maken met Fletcher Hotels, kun je in gesprek gaan over de mogelijkheden en wellicht stap jij direct al de deur uit met een contract op zak en start jouw reis binnen Fletcher Hotels. Sneller en makkelijker kunnen we een sollicitatieprocedure niet maken. Kom eens langs en ontdek jouw carrièrekansen in onze hotels of op het hoofdkantoor bij Fletcher Hotels.

 

Fletcher’s Open Hotel

Ben jij benieuwd hoe het is om bij Fletcher Hotels te werken? Neem jij graag een kijkje achter de schermen en heb jij zin in een gezellige en informatieve avond? Kom dan naar de Fletcher’s Open Hotel avond in Fletcher Wellness-Hotel Leiden, direct gelegen naast station Leiden Centraal!

✓ Ontdek hoe het is om te werken bij Fletcher Hotels
✓ Ieder half uur een rondleiding door het hotel
✓ Spreek medewerkers van Fletcher Hotels
✓ Geniet van een borrel en ontvang een leuke goodiebag
✓ Mogelijkheid tot spontaan solliciteren

Donderdag 6 juni 2023  - tussen 18:45 en 21:00
 Fletcher Wellness-Hotel Leiden |    Meer informatie »

Fletcher in cijfers 

5000
Collega's
7000
Kamers
110
Hotels
115
Restaurants

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.