FLETCHER VOORDELEN

Werken bij Fletcher, is genieten bij Fletcher!

Ontdek de voordelen van werken bij Fletcher Hotels

Geniet van aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden

Bij Fletcher Hotels geloven we in het waarderen van onze collega's en het bieden van een werkomgeving waarin jouw inzet oprecht gewaardeerd wordt. Als onderdeel van ons team krijg je niet alleen de kans om je professioneel te ontwikkelen, maar ook om te genieten van aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Ontdek de voordelen van werken bij Fletcher Hotels en zie welke voorwaarden op jou wachten!

Jouw baan bij Fletcher hotels

Goede primaire arbeidsvoorwaarden zijn bij Fletcher vanzelfsprekend

Al onze collega’s kunnen rekenen op goede primaire arbeidsvoorwaarden, zoals een marktconform salaris. Onze collega’s met een vast dienstverband kunnen rekenen op vakantiegeld, 25 vakantiedagen en een horeca pensioenregeling. Onze flexwerkers kunnen profiteren van een all-in uurloon. Wij hebben een ideaal dienstverband met bijhorende voordelen voor iedereen, op basis van jouw wensen!

  • Goede primaire arbeidsvoorwaarden.
  • Ruime doorgroeimogelijkheden: wij denken graag met je mee over jouw volgende stap bij Fletcher Hotels.
  • Persoonlijke aandacht. Wij zien jou!
  • Werken met ambitieuze en gezellige collega's.

Unieke Fletcher kortingen

Geniet voordelig van alles wat Fletcher te bieden heeft

Elke collega van Fletcher ontvangt bij indiensttreding of bij het begin van een nieuw jaar een strippenkaart boordevol unieke Fletcher kortingen. Zo kunnen alle Fletcher collega’s voordelig genieten van alles wat wij te bieden hebben!
Overnachten met korting
Werken bij Fletcher, betekent ook voordelig overnachten bij Fletcher. Onze collega’s kunnen genieten van voordelige overnachtingen in de ruim 100 deelnemende hotels voor slechts €50 (excl. tax and handling fee ca. €3 p.p.p.n.) per nacht. Dat is inclusief uitgebreid ontbijtbuffet, voor twee personen! Deze korting mag zelfs worden gedeeld met vrienden en familie. Waar wil jij gaan overnachten met korting?
Wellness met korting
Wil jij na jouw werk even heerlijk ontspannen? Dat kan! Als collega van Fletcher kun jij genieten van een dagje wellness bij onze BLUE locaties voor slechts €12,50. Deze unieke korting mag je delen met jouw vrienden en familie. Daarnaast krijg jij zelfs korting op beautybehandelingen! Waar ga jij binnenkort een dagje relaxen?
Uit eten met korting
Heerlijke burgers met frietjes ernaast, een uitgebreide proeverij bij Marina Lounge… krijg jij al trek? Gelukkig maken wij jou niet warm voor niets, als Fletcher collega geniet jij van verschillende hoge kortingen in onze restaurants! Lekker toch.
Evenementen met korting
Goed nieuws voor de feestbeesten: als Fletcher collega kun jij los gaan tijdens onze Fletcher Events, met kortingen tot wel 50%! Ga jij met je vrienden dansen op foute muziek tijdens Qmusic the Party of zing jij liever hard mee met jouw favoriete nummers tijdens een optreden van een tribute band? Voor ieder wat wils.
Fletcher fanshop
Van de beste Fletcher wijnen tot iconische blauwe Fletcher koffers en van heerlijke kussens tot BLUE producten: in de Fletcher Fanshop vind je het allemaal. Als Fletcher collega krijg jij natuurlijk een mooie korting op deze producten. Jij krijgt 25% korting op alle producten van de Fletcher Fanshop! Laat het winkelen maar beginnen.

Jij krijgt nog veel meer kortingen!

  • Jij kunt bowlen bij Fletcher voor €10 per uur per baan
  • Jij kunt (elektrische) fietsen kopen met belastingvoordeel via FiscFree
  • Jij krijgt 25% korting bij onze racesimulators
  • Jij krijgt 30% korting bij Sloepdelen
  • Jij krijgt 20% korting op schoenen bij Maruti Footwear en Australian Footwear 
  • Jij krijgt overige kortingen tot 70% via personeelsvoordeelwinkel.nl